Легендата и дългогодишен водещ на Стани богат“ се завърна в

...
Легендата и дългогодишен водещ на Стани богат“ се завърна в
Коментари Харесай

Зрителско недоволство и критики заляха Голямото преследване

Легендата и дълготраен водещ на " Стани богат “ се завърна в ефир с чисто нова игра за познания " Голямото гонене “. Първото лъчение обаче не оправда упованията на феновете, които се бяха подготвили да си пробват знанията дружно с участниците. Сякаш не до такава степен изпипаният сюжет остави подозрения за операции и нагласена игра и хората си споделиха мнението.

Ето част от мненията на феновете:

" Правилата са такива, че всичко може да се манипулира и да бъде съгласно играча – на един се дават по-лесни въпроси, на различен по-трудни. Преследвачът може да се направи на тъп, този през днешния ден даже не го изигра добре, пролича си незабавно, че е дал съзнателно неверни отговори… На всичко от горната страна той несъмнено има авансово всички отговори. "

" Никой не вижда кой отговор се маркира. "

" Това да се разделят общо парите е огромна нелепост – единия ще изкара 3 хил, другия 12 хил и ще разделят по равно… "

" Изобщо е замислено в жанр – на тези ще дадем пари, другите ще ги клъцнем. "

" От първия епизод ми стана ясно, че надали ще се задържи дълго в ефира… Аз няма да го виждам сигурно. "

" На мен ми върви мудно играта. А и като характерен българин, демонстрирам подозрителност към отговорите на " преследвачите “. Няма по какъв начин да сме сигурни, че ни споделят действително посочените отговори. По принцип поддържам новостите, в това число нови хрумвания за продукции, само че това несъмнено не е моето предаване. Иначе почит към преследвачите! С годините са посочили в действителност познания в други излъчвания! Бъдете здрави! "

" Много приказване от страна на водещият. На някои от въпросите не се чуха отговорите,както и чаках от това бързане. Тоя преследвач, ми е малко, като компютър, учудващо, че даде и неверни отговори. По-добре играчите да играеха против компютър. Това предаване няма да го бъде. Това не е за Ники Кънчев. "

" Пълна нелепост и извънредно манипулирана игра. Между другото първата книга от Светът на диска е Ерик, а не Цветът на магията. Дори не си ревизират източниците. Пълен смях. "

" НАГЛАСЕНО, изкуствено, скучно, жалко, тегаво, безинтересно, без аудитория, хем върви БЪРЗО щот е рязано през 5 секунди и непотребни въздишки са спестени с цел да може да се вместят във времето, хем тук-там е ТРОМАВО уау -.- Ся чакам и новата БОЗА на Рачков да излезе, че хептен да разберете по какъв начин за нищо не стават тия излъчвания... УАУ...Кви са тия преследвачи с техните тъпи никове " черният рицар " и някъв НЪРД там театралничи единствено къде не извади меча... уау. "

Дали ще грабне интереса на публиката ще забележим, само че сигурно сравнението със " Стани богат “ ще съпътства новата игра и поради водещия, който там бе в напълно друга светлина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР