Легендата Христо Стоичков продължава да тъжи след загубата на големия

...
Легендата Христо Стоичков продължава да тъжи след загубата на големия
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Много хора бяха на хранилката при Марадона

Легендата Христо Стоичков продължава да тъжи след загубата на огромния си другар Диего Марадона. Камата съобщи в изявление пред Българска национална телевизия, че доста хора са желали да извлечат полза от общуването си с именития аржентинец. " Загубих един другар. Загубихме един воин, който е дал толкоз доста на футбола. Всеки знае Диего Армандо Марадона. Мисля, че в последна сметка Господ видя всичко, което става към него и си го прибра, въпреки и млад мъж ".

" Имах опция да приказвам с доста негови другари от аржентинския народен тим. Много хора бяха към него, когато имаха интерес, на хранилката. Аз ще го запомня с това, което е направил на терена, с това, което способства за развиването на международния футбол. Много деца желаеха да го копират. Това, което направи като футболист, всеки желае да го направи - в Аржентина, в Барселона, в Наполи. Няма по какъв начин да се подминат неговите триумфи ", добави той.

" Спомените са доста. Бях обиден, че не можа да пристигна на бенефиса ми в София. Впоследствие разбрах за какво не е съумял в диалог с него. Напусна ни едно огромно сърце. Това бе човек, който се бореше за правдата. Титуляри и запаси дружно, постоянно е желал съблекалнята да е чиста ", съобщи Стоичков пред Българска национална телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР