Легендата Франк Лампард вече не е мениджър на Челси. Лондончани

...
Легендата Франк Лампард вече не е мениджър на Челси. Лондончани
Коментари Харесай

Официално: Челси уволни Лампард

Легендата Франк Лампард към този момент не е управител на Челси. Лондончани оповестиха преди минути, че двете страни се разделят. Той застана отпред на обичания си клуб на 4 юли 2019 година. Води отбора в 57 мача, от които завоюва 28, записа 11 равенства и загуби 18.

" Футболен клуб Челси през днешния ден се раздели с мениджъра Франк Лампард. Това беше доста мъчно решение, а не такова, което притежателят и управителният съвет са взели с лека ръка. Благодарни сме на Франк за постигнатото по времето като управител на клуба. Неотдавнашните резултати и изяви обаче не дадоха отговор на упованията на клуба, оставяйки клуба без никакъв явен път към трайно усъвършенстване.

Никога не може да има уместно време за разлъка с клубна легенда като Франк, само че след дълготрайно обсъждане беше решено, че в този момент е нужна смяна, с цел да се даде време на клуба да усъвършенства представянето и резултатите през този сезон ", написаха от клуба.

" Това беше доста мъчно решение, не на последно място, тъй като имам отлични персонални връзки с Франк и го почитам извънредно доста. Той е човек с огромна честност и има най-висока работна нравственос. При актуалните условия обаче считам, че е най-добре да сменим мениджъра. От името на всички в клуба, Управителния съвет и персонално, бих желал да благодаря на Франк за работата му като основен треньор и да му пожелая триумф в бъдеще. Той е значима икона на този популярен клуб и статутът му тук остава неизменен. Той постоянно ще бъде посрещнат горещо на Стамфорд Бридж ", сподели от своя страна Роман Абрамович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР