Легендата Димитър Бербатов бе гост на рубриката Мачовете, които промениха

...
Легендата Димитър Бербатов бе гост на рубриката Мачовете, които промениха
Коментари Харесай

Бербо избра мачовете на своята кариера, не сложи нито един български

Легендата Димитър Бербатов бе посетител на рубриката " Мачовете, които трансформираха живота ми " на авторитетното списание " 4-4-2 " в септемврийския му брой. Ето и тези, които е избрал от кариерата си:

Байер (Леверкузен) - Ливърпул 4:2, 9 април 2002 година, Шампионска лига
В началото на сезона никой не ни даваше шансове да пробием в Шампионската лига. Да победим Ливърпул в два мача, бе нещо извънредно - те са един от най-големите клубове в Европа с изключителна история. В този случай трябваше да се ощипя, с цел да съм сигурен, че е правилно. Влязох като запаса през второто полувреме и вкарах гола, който изравни общия резултат за 3:2.

Тотнъм - Челси 2:1, 24 февруари 2008 година, Финал за купата на лигата
Винаги съм харесвал предизвикването да играеш против огромните тимове. А тогава Челси бе тъкмо подобен. С играчи като Джон Тери, Франк Лампард, Дидие Дрогба и някогашния ми съотборник в Бундеслигата Михаел Балак. И все пак успяхме да победим и да донесем трофей за нашите последователи.

Манчестър Юнайтед - Блекбърн 7:1, 27 ноември 2010 година, Висша лига
Много постоянно хората ме питат кой е обичаният ми гол. Честно, нямам подобен. Обичам ги всичките до един. Но да вкараш пет в един мач, е нещо особено. Тогава се почувствах на мястото си. Гонехме шампионската купа, аз бях отпред при голмайсторите. Просто нямаше какво повече да желая в този миг.

Арсенал - Монако 1:2, 25 февруари 2015 година, Шампионска лига
Като някогашен състезател на Тотнъм публиката на Арсенал ме почна от първата секунда. Всяко допиране на топката предизвикваше стихия на трибуните. Заканите бяха Арсенал да ни отнесе. Казах си, умерено, ще пристигна и твоят миг. И в действителност по този начин стана. Появи се късмет, аз го използвах. Това ни разреши да продължим напред в шампионата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР