Легендата Дейвид Бекъм закупи 10% от пакета акции на гонещия

...
Легендата Дейвид Бекъм закупи 10% от пакета акции на гонещия
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм купи дял от английски клуб

Легендата Дейвид Бекъм закупи 10% от пакета акции на гонещия промоция във Втора лига " Салфорд Сити ", правейки „ Випуск 92 “ мажоритарен притежател в клуба. Той се причисли към някогашните си съотборници в " Манчестър Юнайтед " Гари и Фил Невил, Ники Бът, Райън Гигс и Пол Скоулс, които също имат дял в " Салфорд ". Появата на Бекъм измежду притежателите значи, че Питър Лим остава най-големият акционер в клуба с 40%.

От управлението към този момент излязоха с изказване, в което споделиха, че предприемачът ще продължи да обезпечава финансова поддръжка за бъдещото развиване на отбора. " Салфорд " е трети в Националната лига, само че е единствено на точка от водачите в таблицата " Лейтън Ориент " и " Солихъл Моорс " при 16 оставащи кръга до края на шампионата, осведоми БНР.

В предградието на Манчестър Салфорд се намира стадион " Олд Трафорд ".

,,За мен е чест да се причисля към Питър и,,Випуск 92 “ като съсобственик на " Салфорд ". Това е специфичен клуб “, стартира Бекъм.,,Прекарах ранните си години в Манчестър Юнайтед в " Салфорд ". Израстнах там, по тази причина идването ми тук ме прави същински благополучен. " Салфорд " е постигнал толкоз доста триумфи за къс интервал от време, почитателите са невероятни и съм в действителност разчувствуван да бъда още веднъж тук “, приключи някогашният британски национал.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР