Легендата ба и германския футбол Лотар Матеус коментира слабата форма

...
Легендата ба и германския футбол Лотар Матеус коментира слабата форма
Коментари Харесай

Матеус разкритикува трансферната политика на Байерн

Легендата ба и немския футбол Лотар Матеус разяснява слабата форма на баварците в последните седмици, илюстрирана най-ярко с отпадането от Купата на Германия от втородивизионния.

" Длъжен съм да бъда сериозен към държанието на Байерн на трансферния пазар. С напускането на Фелипе Коутиньо, и тимът се лиши от трима значими играчи. Те се представяха на равнище. Новите попълнения пък имат потребност от време, с цел да стартират да разкриват цялостния си капацитет. Това трябваше да бъде взето поради, тъй като се знаеше, че следва дълъг и сложен сезон ", съобщи Матеус.
" Мисля, че на този стадий Байерн не разполага с задоволително дълбочина в състава, с цел да се вършат ротации без това да се отрази на качеството на играта. Вижда се, че и равнището на централизация не е положително. Може би това се дължи на напрежението от натоварения календар и дребното време за отмора след края на предишния сезон ", продължи международният първенец от 1990 година.

" Не е належащо да се трансформира системата на игра, а просто футболистите да бъдат преместени малко по-назад. Не бива да има 30-35 метра сред и бранителите пред него, тъй като противниците употребяват тъкмо това ", добави Матеус, който очевидно е склонен с
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР