Легендарното списание FHM официално стъпи у нас през април и

...
Легендарното списание FHM официално стъпи у нас през април и
Коментари Харесай

Идват яките цици: FHM се завърна в България със секси мадами

Легендарното списание FHM публично стъпи у нас през април и българските читатели към този момент също ще могат да се насладят на качествено и достоверно наличие от най-популярното мъжко начин на живот списание в света. Това е и единственото печатно издание за мъже на пазара, което ще излиза всеки календарен месец. Неговата цифрова платформа – и публични му профили в обществените мрежи ще оферират всекидневно авторски материали и фотоси.

На своите страници, първокласното издание, което излиза в 32 страни, ще показва най-горещите секссимволи, интернационалните и локални вести за най-популярните звезди от шоубизнеса: модели, артисти, музиканти, тв водещи и риалити звезди, ще разгласява извънредни изявленията, ще следи международните събития от автомобилния и софтуерен отрасъл, ще дава препоръки за жанр, здраве, добра форма и по какъв начин да се държим в обществото, ще показва най-хубавите спортисти и ще ни води на най-актуалните места за забавление по целия свят.

Но несъмнено, главен акцент ще са яките мадами, които театралничат мощно разголени в еротични фотосесии - нещо, което в последните години несъмнено липсва на родния пазар.

FHM, което ще се стреми да превземе вниманието на мъжката публика в страната, е лицензиант и на класацията „ 100-те най-сексапилни дами в света “. Горещият лист, във който всички настоящи хубавици мечтаят да попаднат се изготвя в края на всяка година въз основа на обществено и публицистично гласоподаване посредством уеб страницата на списанието.

В първи брой на FHM България от корицата грее американската моделка Елизабет Шевалие, която дава извънредно изявление за родните читатели. Красавицата е същинска звезда в обществените мрежи със своите 4 милиона почитатели в Инстаграм, а провокативната ѝ сесия за FHM България несъмнено няма да остави апатичен нито един същински мъж.



На страниците на списанието в новия брой читателите ще прочетат още и същинската история на Луис Хамилтън - FHM споделя по какъв начин първият негър водач от Формула 1 става несъмнено най-големият на всички времена и споделя тайната на неговия триумф. Цената на FHM е едвам 5 лв..
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР