Легендарното шоу на Елън Дедженерис бе прекратено след 19 години

...
Легендарното шоу на Елън Дедженерис бе прекратено след 19 години
Коментари Харесай

Легендарното шоу на Елън Дедженерис бе прекратено след 19 години в ефира

Легендарното шоу на Елън Дедженерис бе прекъснато след 19 години в ефира, заяви „ Variety “. Дженифър Анистън, Пинк и Били Айлиш бяха последните посетители, които се появиха в предаването. Анистън се появи като посетител още в първия епизод на шоуто, написа " Евроком ".

В началото на шоуто, което започва през 1997 година, водещата изнесе монолог за това по какъв начин отношението към ЛГБТ общността се е трансформирало след излъчването му в ефир. 

„ [Когато шоуто излезе в ефир] не можехме да кажем думата гей. Не можех да кажа „ ние “, тъй като това означаваше, че съм с някого. Разбира се, не можех да кажа „ брачна половинка “, тъй като ЛГБТ хората нямаха право да се женят. Преди 25 години анулираха сериала ми, тъй като не желаеха лесбийка да се появява в праймтайма един път седмично. Казах: „ Добре, тогава ще се появявам денем всеки ден. Какво ще кажете за това? “, съобщи Елън. 

„ Шоуто на Елън ДеДженерис “ се излъчва от септември 2003 година, като доста известни персони са били негови посетители. То е спечелило над 60 награди „ Еми “. 

Още през май 2021 година ДеДженерис съобщи, че идният сезон на шоуто ще бъде финален. 

По-малко от година по-рано десетки някогашни чиновници на шоуто се оплакаха от тормоз от страна на продуцентите. ДеДженерис им се извини и продуцентите бяха уволнени. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР