Легендарното предаване „Чай“ на Драго Драганов май се връща на

...
Легендарното предаване „Чай“ на Драго Драганов май се връща на
Коментари Харесай

Връщат „чай“ На Драго Драганов?

Легендарното предаване „Чай“ на Драго Драганов май се връща на екран тази есен, научи „Уикенд“. Причината е, че водещият на съботно-неделните излъчвания на националната медия Жоро Любенов най-вероятно ще стане титулярно лице на утринния блок през седмицата, което постанова да си почива през уикенда.

Така на шефа на медията Коко Каменаров му хрумнало, че може да върне на екран „Чай“ – едно от знаковите излъчвания на националната медия. Рубриката на Драго Драганов потегли през 1999 година и събираше близо 1,5 милиона фенове всяка неделя утрин.

Драго Чая самичък спря предаването си години по-късно, защото се чувствал привършен. Сега обаче мислел да не отклонява предлагането на управлението.

Въпреки несекващите рецензии и офанзиви по адрес на Коко Каменаров и екипа му, рейтингът на Българска национална телевизия е рекорден. В момента националната медия е №1 по гледаемост, изпреварвайки Нова и бТВ, написа „Уикенд“. Причината, несъмнено, е Световното състезание по футбол в Москва, само че и без него Българска национална телевизия дръпна внезапно нагоре.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР