Легендарното дясно крило на Левски - Воин Войнов, е на

...
Легендарното дясно крило на Левски - Воин Войнов, е на
Коментари Харесай

Легенда на Левски: Не бива да се говори за грешките на Пламен Андреев

Легендарното дясно крило на Левски - Воин Войнов, е на мнение, че " сините " би трябвало повече да съжаляват за изпуснатата победа в дербито.

" На първо четене равносилен мач, само че Левски проигра последните положения в мача и би трябвало да е по-недоволен от това тъждество. Тази опция за Роналдо в края беше на пръв взор чиста обстановка и на всички левскари ни се искаше да стане гол, само че действително доста мъчно можеше да се случи. Бусато бързо го затвори и топката нямаше по какъв начин да мине, за което би трябвало да се отдаде заслуженото и на вратаря на ЦСКА. Може би Роналдо трябваше да потърси композиция.

Но в такива моменти нямаш време да мислиш, би трябвало да се взимат бързи решения и от време на време те се оказват неверни. Аз бях уверен преди мача, че няма да го загубим, хващах и басове за това. Мисля, че Николай Костов и момчетата би трябвало да бъдат похвалени за метода, по който се опълчиха на ЦСКА ", съобщи пред " Мач Телеграф " Войнов.

Бившият футболист и треньор похвали особено наставника на Левски - Николай Костов.

" Определено организира мача по-добре от Ел Маестро. Много добре беше подредил тима. Бих го поздравил и за двойната промяна най-после, когато вкара Ел Джемили и след това го размени. Явно го е пуснал с съответна задача, която той не извърши. Загуби два пъти топката и последваха рискови офанзиви за ЦСКА. Такива треньорски решения са неприятни за заменения футболист, само че и самият той би трябвало да си направи изводите за какво стана по този начин ", изясни той.

Войнов разяснява и грешката на Пламен Андреев при гола на ЦСКА.

" Не бива доста да се приказва за това. Пламен е млад вратар, а младите порастват с такива неточности. За страдание на този пост те постоянно се виждат. Не се схванаха в Кристиан Димитров в дадената обстановка и по този начин се стигна до гола на ЦСКА. Има си треньор и той ще му каже в какво е сбъркал ".
 Стана ясно за какво ас на Левски не игра във Вечното дерби
Стана ясно за какво ас на Левски не игра във Вечното дерби

Горящият от предпочитание да играе против " алените " полузащитник е бил ударен несъзнателно от съотборник
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР