Легендарният защитник на Рио Фърдинанд коментира въпроса какъв треньор е

...
Легендарният защитник на Рио Фърдинанд коментира въпроса какъв треньор е
Коментари Харесай

Фърдинанд разкри какъв треньор иска в Манчестър Юнайтед

Легендарният бранител на Рио Фърдинанд разяснява въпроса какъв треньор е необходим на " алените дяволи ". Според Фърдинанд клубът има потребност от ментор като Антонио Конте, който да вдигне равнището на дисциплинираност.
" Когато треньорът идва в нов тим, той би трябвало незабавно да покаже за какво е бил определен тъкмо той. Добър образец за мен е Антонио Конте. Когато той идва в тима, просто споделя: " Ето какво ще бъде, знаете кой съм аз, тъй че в случай че не сте с мен, може да си ходите ". Мисля че точно такова отношение, подобен нрав отличава положителните треньори от най-хубавите ", сподели Фърдинанд.
" Треньорът би трябвало да е кадърен да пристигна и да командва в съблекалнята, където е цялостно с егота, персони и характери. Не познавам Ерик загар Хаг персонално, само че в Аякс той прави невероятна работа. А Аякс не е дребен клуб. Това е най-големият клуб в Нидерландия. Да, мащабът не е подобен, само че клубът е популярен и упованията от треньора са доста, чакат победи всеки ден. Ако той пристигна в Манчестър Юнайтед, упованията ще са също такива ", добави легендата в своя подкаст.


Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР