Легендарният защитник на Ливърпул Джейми Карагър е на път да

...
Легендарният защитник на Ливърпул Джейми Карагър е на път да
Коментари Харесай

Наплюване е на път да сложи край на телевизионната кариера на Джейми Карагър

Легендарният бранител на " Ливърпул " Джейми Карагър е на път да се елементарни с кариерата си като ефирен анализатор на футболни срещи. Причината е видеоклип, в който 40-годишният англичанин плюе по движеща се до него кола с 14-годишно момиче на близката предна седалка.

Инцидентът се е случил в неделя, а Карагър е бил предизвикан от закачки за загубата на " Ливърпул " с 1:2 в дербито с " Манчестър юнайтед " в събота. Бившият национал се извини за дейностите си и съобщи, че не е видял момичето, което е наплюл.

" Напълно изгубих надзор. Тази към този момент сервирах извиненията си на цялото семейство. Бях предизвикан три-четири пъти, до момента в който се движехме по автомагистралата, и изгубих хладнокръвие. Няма опрощение за случилото се ", написа Карагър в " Туитър ".

По-късно той даде изказване пред " Скай ", където главно се подвизава като анализатор. " Трудно е за пояснение. Беше миг на полуда - четири-пет секунди, в които изгубих надзор ", сподели един от футболистите с най-вече мачове в историята на Висшата лига.

" Без подозрение това, което направих, е непоносимо. Най-много скърбя за 14-годишното момиче, което се озова в центъра на всичко това. Това ме унищожава повече от всичко друго. Имам щерка на безусловно същата възраст и не мога да си показва по какъв начин ще отвръщам, в случай че някой направи нещо сходно на нея ", добави той.

Ex-England footballer Jamie Carragher has been filmed spitting at a family's car. Read the full story > https://t.co/rQCWf00D8tpic.twitter.com/q3Hftr9fFX
— Sky News (@SkyNews) 12 март 2018 година

" Скай спортс " заяви, че Карагър e отхвърлен от ролята си на анализатор в предаването " Футбол в понеделник вечер ".

Той трябваше да бъде част от екипа, който ще отразява тазвечершния дуел сред " Стоук сити " и " Манчестър сити ".

" Скай " приема случилото се извънредно съществено и строго осъжда дейностите на Джейми. Дадохме да се разбере какво е нашето отношение по случай в персонален диалог през днешния ден и го освободихме от отговорностите му. Подобно държание е доста под равнището, което чакаме от нашите хора ", се споделя в изказването на телевизионната компания.

По информация на " Гардиън " Карагър няма да се появи на екран в " Скай спортс " най-малко до идната седмица, когато шефовете в канала ще преразгледат неговата позиция.

Междувременно датската телевизия TV3 също се отхвърля от услугите на Карагър най-малко на този стадий. Бившият бранител трябваше да бъде гост-анализатор за дуела от Шампионската лига сред " Манчестър юнайтед " и " Севиля " във вторник.

" Джейми трябваше да бъде нашият човек на " Олд трафорд " за утрешния мач, само че се отказахме. Да го пратя там ще е все едно да го хвърля на лъвовете. Гледах видеото и несъмнено не наподобява добре. Случилото се се трансформира в огромна вест в Англия и не мисля, че да го пратим на " Олд трафорд " е добра концепция ", сподели шефът на спортния отдел на TV3 Петер Ньорелунд.

Датчанинът въпреки всичко посочи, че е рано за взимане на крайни ограничения. Той съобщи, че от малкия екран първо ще чуят обяснението на Карагър за случилото се, откакто ще решат по какъв начин да действат.

" Не знам какво ще се случи в дълготраен проект. Това не е положително поведени, само че всички сме хора и вършим неточности. Искаме първо да чуем от него какво се случило. Така би трябвало да работят всички работодатели, без значение за кого става въпрос. Няма да наказваме някого, преди да чуем от него какво е станало ", добави Ньорелунд.

Jamie Carragher arrives in London following his spitting incident with a United fan
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР