Легендарният вратар на Ювентус Джанлуиджи Буфон сподели, че предстоящия сезон

...
Легендарният вратар на Ювентус Джанлуиджи Буфон сподели, че предстоящия сезон
Коментари Харесай

Джиджи Буфон: Това може да е последният ми сезон

Легендарният вратар на Ювентус Джанлуиджи Буфон показа, че идния сезон може да се окаже финален в славната му кариера.

" Това може да бъде последната ми година и е в действителност доста вълнуващо. Искам да опитам да се насладя на специфични неща.

Когато отидеш на едно място и си помислиш, че може да ти бъде за финален път, оценяваш още повече хубостта му и искаш да запомниш страстта вечно. Този сезон ще бъде специфичен и аз желая да дам най-хубавото от себе си, с цел да опитаме Ювентус да повтори триумфите си. 

Не се усещам угрижен поради това, че не съм спечелил Шампионската лига, това в никакъв случай не е имало отрицателно въздействие върху мен, няма такова и сега.

ШЛ постоянно е била мотивация за мен да ставам по-добър и да се любувам на страстите, излизайки против избрани футболисти на избрани игрища ", сподели легендата на Ювентус.

Джиджи бе титуляр при успеха на отбора му с 3:2 над френския Пари Сен Жермен в среща от приятелския шампионат International Champions Cup в Съединени американски щати.

На стадион " Хард Рок " в Маями Гонсало Игуаин откри резултата в 45-ата минута. Голмайсторът на Юве получи подаване от Пауло Дибала, откакто игра за двойно и не остави шансове на Ареола.

В 53-ата минута 20-годишният португалски нападател на ПСЖ Гонсало Гуедеш изравни след неточност в отбраната на Ювентус, само че този резултат се резервира едвам до 62-ата минута, когато Маркизио още веднъж изведе Ювентус напред с удар с левия крайник от границата на наказателното поле.

В 80-ата минута Хавиер Пасторе още веднъж върна равенството, само че минута преди края на постоянното време Маркизио от дузпа донесе успеха на Юве.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР