Легендарният вратар на Ювентус Джанлуиджи Буфон обяви появилите се информации

...
Легендарният вратар на Ювентус Джанлуиджи Буфон обяви появилите се информации
Коментари Харесай

Буфон отрече за разпра с Бенатия

Легендарният вратар на Ювентус Джанлуиджи Буфон разгласи появилите се информации за скандал в съблекалнята на “бианконерите” с Меди Бенатия за изцяло измислени. Днес медиите в Италия разгласява информации, че капитанът на Юве и влезнал в свада с мароканския бранител след загубата с 1:0 на “Алианц Стейдиъм” от Наполи.

“Това е от тези жълти вести, които се измислят след загубите на тимове като Ювентус. Това е опит да се разклати ситуацията в клуба и да се дестабилизира сплотеността в тима. В годините, които съм прекарал в Ювенутс, намирам за разумно да се изправяме против това, което се е случило. Никога обаче не сме си разрешавали да размахваме пръст и да упрекваме някого за загуба. Искам да прибавя, че Меди Бенатия е извънредно възпитано момче, което пази нашата кауза”, стартира Буфон.

“Съжалявам, че се постанова да го намеся, само че би трябвало да го направя. Появиха се оскърбителен вести, против които считам, че е вярно да защитя Меди и целия тим. Меди е ужасно момче. Титлата? Загубихме 5 точки в последните два кръга, само че все пак сме преди всичко. Трябва да се опитаме да запазим преднината си до края на сезона. Това е нашата цел. Двубоят с Интер ще бъде съдбоносен. Такива ще бъдат и мачовете с Болоня, Рома и Верона”, приключи стражът пред JTV.
Серия А 34 кръг, неделя 22 април  Ювентус 0:1краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР