Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов за пореден път засвидетелства

...
Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов за пореден път засвидетелства
Коментари Харесай

Джони Велинов вика за ЦСКА след тежка операция

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов за следващ път засвидетелства любовта и прибързаността си към алената концепция. Той изгледа от трибуните на „ Българска войска “ успеха с 3:1 над Ботев Пловдив, макар че неотдавна бе претърпял тежка интервенция. За страдание Джони още веднъж се бори със заболяване. Той бе подсилен от почитателите на ЦСКА, които скандираха името му в събота.

Велинов води втори живот, откакто в предишното претърпя сполучлива трансплантация на черен дроб. Вече 15 години Джони чества два рождени дни. Истинския на 5 октомври и втори – на 5 май, когато му е направена трансплантацията. В края на 2006 година схваща, че интервенцията е единственият му късмет за живот след развитата цироза на черния дроб. Негов донор става мъж от Варна, чиято брачна половинка подарява органите му.

Винаги положителен и ухилен, Джони е образец както за децата, по този начин и за актуалните футболисти. Сред левскарите също има доста другари и е почитан измежду синята общественост, защото в никакъв случай не е казвал неприятна дума за огромния противник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР