Легендарният вратар на ЦСКА - Георги Велинов говори пред колегите

...
Легендарният вратар на ЦСКА - Георги Велинов говори пред колегите
Коментари Харесай

Джони Велинов: Най-много в ЦСКА ми харесва сплотеният колектив

Легендарният вратар на ЦСКА - Георги Велинов приказва пред сътрудниците от " Дарик " точно на своя 66-и рожден ден

" Пътувам към " Българска войска ", с цел да почерпя сътрудниците ", съобщи Джони Велинов точно на празника си.

Относно здравословното си положение, той съобщи: " Чувствам се добре, щом успяхме да изкараме и този рожден ден, значи е добре ".

" Обещали са ми го футболистите, за рождения ден са ми го дали обещание ", сподели той по отношение на възможна победа в идното дерби с Левски.

" Това си е дерби, което е непредсказуемо, само че гледайки нещата, моят тим играе по-добре, моят тим сега е по-силен. Така че чакам победа, и то с огромно предпочитание, тъй като желая да им благодаря за рождения ден, за подаръка ", добави именитият вратар на " армейците ".

" Започна, да, и то доста сполучливо ", сподели той, че Нестор Ел Маестро е почнал да привиква с тима и играчите да привикват с него.

Велинов открои това, което най-вече му харесва в ЦСКА сега: " Първо - сплотеният колектив, агресивността. Човек за човек са, това е най-важното - сплотеният колектив. Всичко е обикновено и се веселя, че гледаме хубави мачове от страна на ЦСКА ".

Той разяснява и успеха над водача в шампионата Локомотив (Пловдив): " Хареса на всички и по този начин би трябвало да продължи ".

Вратарят си напомни един от мачовете против Левски, в които е играл с екипа на " алените ": " Няма да не помни първия ми мач, когато ги бихме с 2:1. Съдията даде 2 дузпи. Наистина ми остана спомен от този мач, първия ми. Имах достойнството да спася дузпа на Войнов. Първото ми дерби с ЦСКА ".

" Тогава за пръв път, бяхме толкоз щастливи, че след мача ни качиха на една хижа - Сълзица, на Витоша. Спомням си, че празнувахме до късно ", описа той.
 ЦСКА означи празника на Георги Велинов
ЦСКА означи празника на Георги Велинов

Ето какво пишат от клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР