Легендарният вратар на Реал Мадрид - Мигел Анхел Гонсалес, е

...
Легендарният вратар на Реал Мадрид - Мигел Анхел Гонсалес, е
Коментари Харесай

Почина един от легендарните вратари на Реал

Легендарният вратар на Реал Мадрид - Мигел Анхел Гонсалес, е умрял на 76-годишна възраст, оповестяват от испанския футболен клуб. 

" Дълбоко натъжени сме да научим за кончината на Мигел Анхел Гонсалес - един от най-великите вратари в клубната история и легенда на Реал Мадрид и испанския футбол. Поднасяме съболезнования съм брачната половинка му Мария дел Пилар, сина му Мигел Анхел, внуците Даниела и Мауро, както и на всички останали родственици, някогашни съотборници и близки ", пишат от Реал Мадрид на клубния уеб страница.

" По време на 18-те си сезона в Реал Мадрид, от 1968 до 1986, Мигел Ангел завоюва осем пъти шампионата, пет пъти Купата на Испания и един път Купата на Лигата. Той е и притежател на трофея " Самора " (за вратар с най-хубаво съответствие на получени голове против изиграни мачове - бел.ред) за сезон 1975/1976.

" Мигел Анхел има 18 мача за Испания и е играл на две международни шампионати - Аржентина 1978 и Испания 1982.

" Мигел Анхел прекара съвсем целия си живот в Реал Мадрид. Освен 18-те си сезона като футболист, той е работил за клуба като пратеник, треньор на вратарите и шеф на някогашния състезателен комплекс на Реал Мадрид ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР