Легендарният вратар Икер Касияс е свалил Надя Александрова онлайн. Това

...
Легендарният вратар Икер Касияс е свалил Надя Александрова онлайн. Това
Коментари Харесай

Касияс свалил българката Надя онлайн! Нашенката проговори за връзката им

Легендарният вратар Икер Касияс е свалил Надя Александрова онлайн. Това разкри самата тя. Българката бе набедена, че е разрушила дългогодишната връзка на някогашния пазач на „ Реал “ (Мадрид) и Сара Карбонеро . След дълго безмълвие Надя реши да разкрие детайлности за връзките си с Касияс, които траяли две години.

Двамата се срещали сред 2019-а и 2021-ва. Испанецът се свързал с нашенката в обществените мрежи. Няколко месеца двамата разговаряли в WhatsApp. Едва по-късно решили да се срещнат. Отношенията им почнали дни преди Касияс да получи инфаркт през април 2019-а. „ Връзката ни продължи от 2019 до 2021 година, до момента в който той беше женен за Сара “, показа Надя в испанското предаване „ Спаси ме “. „ Каза ми, че имат проблеми. Никога не съм го търсила аз. Той се появи още веднъж след инфаркта и ми сподели: „ Добре съм “. Малко пo малко възобновихме контакт. До скоро. Минаха 2-3 месеца, преди да се забележим. “

Първата среща на Икер и Надя била сред Мадрид и Саламанка, където двамата живеели. Всеки дошъл със своята кола. След това траяли с нейната. „ Виждали сме се нееднократно. Бяхме дружно две години с спирания, пандемии... Но колкото повече време минаваше, желаех освен това - да седнем да вечеряме дружно някъде. Той постоянно ми споделяше да се успокоя “, разкрива Александрова.

Тя твърди, че няма нищо общо с раздялата на обичаната двойка на Испания. „ Това не беше от в този момент. Не говореше за Сара. Ако го попитах, отговаряше, че нищо не е такова, какво наподобява, не е елементарно “, безапелационна е Надя. Българката е съумяла да беседва с Икер, откакто медиите разкриха връзката им.

„ Коментирали сме обстановката, само че по-добре да оставим това за нас “, сподели тя пред списание „ Семаня “. „ В нито един миг той не ми се е ядосвал. Между нас има обвързаност. Става дума за човек, който познавам от толкоз време... Ако той ми се обади, несъмнено, ще подвигна телефона “, изяснява красивата българка.

 

„ Близките ми бяха малко шокирани, когато излезе новината “, споделя Надя. „ Те знаеха за връзката, това не беше изненада за тях. Те ме поддържат доста. Не контузвам никого. “

Явно връзката й с Касияс най-малко на този стадий е завършила. Само преди няколко дни той бе издебнат още веднъж дружно със Сара Карбонеро. Двамата бяха снимани да отиват в жилището, който вратарят закупи след раздялата им, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР