Легендарният тв водещ Къци Вапцаров, който все още се възстановява

...
Легендарният тв водещ Къци Вапцаров, който все още се възстановява
Коментари Харесай

Къци Вапцаров алармира: оглеждайте се винаги за идиоти

Легендарният тв водещ Къци Вапцаров, който към момента се възвръща след злополуката отпреди месец, когато лек автомобил го блъсна, до момента в който шофираше своя скутер, заяви за нова инфарктна обстановка на пътя.  

На ужасна панорама се натъкнал водещият на " Риск завоюва, риск губи ", която насмалко да приключи с потърпевши. Именно поради такива неща на пътя смъртните случаи стават от ден на ден и повече, а Къци дава съвет към пешеходците по какъв начин да запазят живота си, написа " Блиц ". 

" Днес видях по какъв начин две коли по този начин се ускориха против пешеходци, които минаваха на зелено и започнаха даже да им " бибиткат ", че хората се разбягаха, с цел да прелетят колите.. просто не е истина.. оглеждайте се постоянно за идиоти, на пътя не е безвредно, даже да си в правото си ", възмущава се той. 

Самият той видя, че поради некадърността на един водач може да се окаже в болница и прикрепен на легло в продължение на седмици. Все отново е благополучен, че неговият случай не е от най-сериозните и се възвръща бързо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР