Легендарният турски вратар Рюстю Речбер бе приет в болница и

...
Легендарният турски вратар Рюстю Речбер бе приет в болница и
Коментари Харесай

Легендарен турски вратар влезе в болница с коронавирус

Легендарният турски вратар Рюстю Речбер бе признат в болница и след това диагностициран с ковид. 46-годишният Речбер се е почувствал доста зле и е бил признат по неотложност, след което е дал позитивна проба за COVID-19.

Речбер е едно от най-големите имена в историята на турския футбол, като е рекордьор по мачове за националния тим на страната със 120 изиграни срещи, а в кариерата си е играл за грандовете Фенербахче и Бешикташ. Той изкара и 3-годишен интервал в Барселона.

“Съжалявам, че би трябвало да кажа, че брачният партньор ми е приет в болница с диагноза COVID-19. Всичко бе обикновено, когато той внезапно разви признаци доста бързо. Все още сме в потрес. Това са сложни и сериозни времена ”, написа брачната половинка на стража Исил в Инстаграм.

“Моят тест и тези на сина и щерка ни са отрицателни. Той е в болничното заведение, само че ние нямаме право да го посещаваме. Единствената ми молба е хората да проявят почитание. Най-трудната част е, че не можем да го виждаме. И тези времена ще отминат ”, добави тя.

Кризата с ковид се утежни съществено в Турция в последните дни, като в страната към този момент има регистрирани 7 402 случая на инфектирани с заболяването, както и 108 умряли. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР