Легендарният телевизионен оператор Пол О'Грейди се бори с множество здравословни

...
Легендарният телевизионен оператор Пол О'Грейди се бори с множество здравословни
Коментари Харесай

Пол О`Грейди направи огромни промени, за да остане жив по време на тригодишна битка, но смъртта беше бомба със закъснител

Легендарният ефирен оператор Пол О'Грейди се бори с голям брой здравословни проблеми в продължение на десетилетия преди трагичната си гибел.

Емблематичната изпълнителка, известна като мил кралицата Лили Савидж, умря „ ненадейно, само че спокойно “ на 67-годишна възраст през март 2023 година Официалният смъртен акт на водещия и радиозвезда по-късно удостовери, че той е умрял от неочаквана сърдечна аритмия.

Пол приказва намерено за борбата си със сърдечните болести, като е претърпял три инфаркта преди да навърши 65 години. Семейството му също е имало анамнеза за сърдечно заболяване, като и майка му, и татко му са претърпели съдбовни сърдечни удари. Самият обичан комедиант го разказа като „ бомба със закъснител “.

Пол разкри, че е „ очаквал “ първия си инфаркт през 2002 година, когато сподели: „ Някак си го чаках… цялото ни семейство умря от сърдечно заболяване. Но в никакъв случай не съм мислил, че съм “ няма да съумея. Господи, не. " След това той беше решен да не претърпи същата орис като родителит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР