Легендарният таран на Левски - Михаил Вълчев, сподели пред колегите

...
Легендарният таран на Левски - Михаил Вълчев, сподели пред колегите
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Бием Арда с 2:0, дано няма изненади

Легендарният таран на Левски - Михаил Вълчев, показа пред сътрудниците от " Мач Телеграф " упованията си за баража на " сините " против Арда, в който те ще търсят място в Лигата на конференциите през идващия сезон. Големият нападател на " сините " от 80-те години е оптимист преди дуела.

" Много значим мач, който може да донесе много плюсове на Левски - както финансови, по този начин и като късмет нашите играчи да бъдат видяни в Европа. По-добрият тим сме и в случай че играем съгласно опциите си, ще победим. Арда обаче също е добър тим и не би трябвало да има подценяване. Напрежението постоянно го има в Левски, само че играчите ни би трябвало да могат да се отърсят от него. Надявам се да вкараме ранен гол и да си улесним доста мача.

Срещу ЦСКА си личеше, че от самото начало играехме доста внимателно. Предполагам, че главната цел беше да се опазим от травми и санкции за този значим мач в Арда. Ясно е, че в борбата за третото място нещата бяха на 90% решени още преди дербито с " алените ". Въпреки това против тях за мен постоянно би трябвало да се играе на 100%. В последните мачове позволяваме голове, само че не мисля, че проблемите ни са единствено в бранителите и вратаря, а и в халфовата линия. В нея играчите не са във форма от известно време и това улеснява съперниците да ни основават положения и да бележат голове в нашата врата. Сонко Сундберг и Хосе Кордоба няма да играят, само че чакам Кристиан Димитров и Келиан Ван Дер Каап също да се оправят, въпреки да не са играли доста време дружно. Роналдо не мисля, че ще ни липсва чак толкоз доста. В последните мачове той не допринасяше кой знае какъв брой за тима, а Уелтън от другата страна е много по-активен ", добави тогавашният любим на Сектор Б.

Накрая той направи прогноза за днешния дуел.

" Ще кажа 2:0 за Левски. Длъжни сме да победим поради почитателите. Ако загубим, това ще значи, че и сезонът е изгубен. Надявам се, че до изненади няма да се стигне и поисквам триумф на Левски ", приключи Мишо Вълчев.
 Филип Кръстев е пред влиятелен трансфер в първенеца на Турция
Филип Кръстев е пред влиятелен трансфер в първенеца на Турция

Галатасарай ще договаря за цената му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР