Легендарният сръбски бивш баскетболист Владе Дивац заяви, че сънародникът му

...
Легендарният сръбски бивш баскетболист Владе Дивац заяви, че сънародникът му
Коментари Харесай

Владе Дивац: Йокич заслужава да спечели пръстен

Легендарният сръбски някогашен баскетболист Владе Дивац съобщи, че сънародникът му Никола Йокич заслужава да стане първенец в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА).

„ Защо да не завоюва шампионски пръстен? Ако някой го заслужава, това е той “, сподели Дивац в Нови Сад във връзка баскетболиста на Денвър Нъгетс Никола Йокич.

Денвър ще спори за купата в НБА против Маями Хийт.

„ Йокич несъмнено подвигна летвата за всички. Надяваме се да успее тази година. Сръбските баскетболисти идват от напреднали баскетболни школи. Никола е наш и е ужасно да го гледаме “, съобщи още Владе Дивац, представен от профилираното издание eurohoops.net.

За националния тим на Сърбия пък следва присъединяване на Световното състезание във Филипините, Япония и Индонезия, където отборът е в група с Китай, Пуерто Рико и Южен Судан.

„ Защо да нямаме триумф и там? Имаме ново положително и сполучливо потомство, което има доста качества. Ключът е химията в състава и отношението към това да играеш за държавния тим на страната. Надявам се, че това ще го има, тъй като положителната химия в състава оказва помощ доста в сложни времена “, добави 55-годишният Владе Дивац.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР