Легендарният смело може да бъде обявен за първия геймърски мобилен

...
Легендарният смело може да бъде обявен за първия геймърски мобилен
Коментари Харесай

Излезе Android емулатор с отворен код за игрите за Symbian и N-Gage

Легендарният самоуверено може да бъде разгласен за първия геймърски мобилен телефон, който дава опция за удобен геймплей на игрите от касетките на далечната 2003 година. Стилният корпус с хардуерното ръководство, относително огромният за това време екран и напълно приличният набор от игри се очакваше да трансфорат този телефон в бестселър, само че това не се случи. В наши дни предходните паметни игри към този момент могат да се започват на актуалните смарт телефони с помощта на новия емулатор на Symbian с име EKA2L1 , който към този момент може да бъде изтеглен от Гугъл Play.

Създателите на този емулатор акцентират, че геймърите към този момент могат да започват N-Gage игрите и да ги играят с цялостен комфорт, тъй като ръководството става благодарение на сензорните бутони в долната част на екрана. Нещо повече, с изключение на най-различното наличие за геймърския смарт телефон на Nokia потребителите имат опция да започват плановете, основани за Symbian S60v1, S60v3 и S60v5.

Интересно е, че хората, които към този момент са пробвали този емулатор споделят, че EKA2L1 в действителност започва на процедура всички игри. Да напомним, че през 2003-та те бяха същински пробив в мобилния гейминг.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР