Легендарният шоумен Кирил Вълчев - Киро Скалата. ще бъде част

...
Легендарният шоумен Кирил Вълчев - Киро Скалата. ще бъде част
Коментари Харесай

Киро Скалата и борци излизат за коча

Легендарният шоумен Кирил Вълчев - Киро Скалата. ще бъде част от националните битки в село Маломир на следващия ден. Успоредно с обичайна конкуренция, в която огромната премия е коч, ще се организира и надпреварата Крале на силата.

Киро Скалата ще дойде с цялостен тим хубавици и цялостна лимузина с дарове. Той насочва предизвикателство на лежанка с щанга към всички гости. Малки и огромни ще имат късмет да завоюват огромни награди, които са на обща стойност 3000 лева Сред наградите са хранителни добавки, протеинови вафли, здравословни ядки, книги, козметика и почивки в 5-звездни хотели.

Сред специфичните посетители на шоуто ще бъде международният вицешампион по битка Красимир Кочев. Феновете ще се радват на балканската шампионка по фитнес, една от най-хубавите инструкторки по пилатес в България Теодора Трашлиева, както и от актрисата и фитнес модел Никка.

Само преди седмица Киро Скалата провежда сходно шоу в село Црънча. Там локалното учебно заведение беше избавено от ликвидация и съсипия от фитнес манияци. Група мускулести младежи се опълчиха на разграбването на фитнес залата в СОУ „ Васил Левски “. Те сътвориха публичен комитет и стопираха продажбата на школото, след което възвърнаха уредите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР