Легендарният руски боксьор и бивш световен шампион във версия WBA,

...
Легендарният руски боксьор и бивш световен шампион във версия WBA,
Коментари Харесай

Николай Валуев-Звяра: Едва не ме убиха в Украйна!

Легендарният съветски боксьор и някогашен международен първенец във версия WBA, разкри, че едвам не е изгубил живота си във войната с Украйна. Валуев е член на " Единна Русия ", партията на Владимир Путин и прекара няколко седмици на фронта в Луганск.

" Пристигнахме в Лисичанск малко след Нова година. Влязохме в командния пункт и в този миг там нахлу Химарс (съкращение от High Mobility Artillery Rocket System – високомобилна артилерийска ракетна система). Но тя не се взриви ", споделя Валуев.

" Войници подреждаха танкове и оборудването навън. До фронтовата линия имаше няколко километра. Врагът наподобява знаеше тъкмо нашата позиция. Войниците ни обаче е отнесоха толкоз метафизичен и умерено... извънредно за всички нас, които идваме от цивилния живот ", описа двуметровият боксьор, който записа 50 победи, 34 от които с нокаут, две загуби и едно тъждество.

" Жив съм като по знамение. Но се гордея, че бях на фронта ", призна Николай Валуев, прочут още с прозвището си Звяра. Той е измежду най-преданите на Путин спортисти и евентуално ще бъде овъзмезден уместно за късата си поява на огневата линия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР