Легендарният рокер от Kiss Пол Стенли се е имунизирал срещу

...
Легендарният рокер от Kiss Пол Стенли се е имунизирал срещу
Коментари Харесай

Пол Стенли от Kiss се ваксинира срещу COVID-19

Легендарният рокер от Kiss Пол Стенли се е имунизирал против COVID-19 с имунизацията на " Пфайзер " / " Бионтех " и прикани всички да се имунизират, заяви Contactmusic.

Стенли, на 69 година, показа в Twitter селфи с имунизационната си карта.

" Тази заран ме имунизираха с втората доза от имунизацията! Толкова признателен и разчувствуван съм ", написа той и изрази вяра всички да се пазят и да се грижат един за различен.

I got my SECOND Коронавирус SHOT this morning! So grateful and THRILLED. PLEASE, let's ALL stay safe as possible and continue to watch out for each other.
— Paul Stanley (@PaulStanleyLive)
Китаристът и вокал на Kiss, прочут като " Звездното дете ", наскоро разкри, че по време на пандемията е извънредно деен. Три пъти в седмицата той кара велосипед по четиридесет километрово трасе и сподели, че в този момент повече от всеки път е значимо хората да се грижат за здравето и дълголетието си.

Решенията, които вземаме, когато сме в четиридесетте и петдесетте си години, дефинират какво ще се случи, когато сме на 60, 70 години и по-късно. Можем да подобрим здравето и дълголетието си с избора, който вършим през днешния ден. Очевидно Ковид излага на още повече опасности тези демографски индикатори. Затова намалете всички рискови фактори - внимавайте за сърдечни заболявания, консултирайте се с диетолог и правете подобаващи извършения ", поучава музикантът.
Снимка Архив: EPA/БГНЕС  Пол Стенли от Kiss се имунизира против COVID-19

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР