Легендарният прорицател Нострадамус, станал известен още приживе, успява да предвиди

...
Легендарният прорицател Нострадамус, станал известен още приживе, успява да предвиди
Коментари Харесай

Пророчество на Нострадамус за идването на Звяра след комета и война изплаши света - Топ новини

Легендарният прорицател Нострадамус, станал прочут още приживе, съумява да планува още преди епохи съдбоносните събития от 2022 година и предсказва идването на Антихриста, оповестяват Novini.bg, цитирайки международните издания. Пророкът има вяра, че комета предвещава идването на Звяра.

На фона на продължаващите политически събития, при които елементи от Украйна станаха част от Русия, което провокира гнева на Запада и на украинския водач, съдбовното знамение на Нострадамус звучи изключително заплашително.

И освен тъй като обстановката в света се е нажежила до краен лимит, само че и тъй като пророкът е видял нова опасност, която идва не към Русия, а към цялата Земя, а точно метеоритът 2022 SE37 с диаметър 0,5 км, който лети към планетата.

Заплахата от конфликт сред Земята и небесното тяло е малко евентуална. Учените предвиждат, че метеоритът ще прелети около Земята и няма да се сблъска с нея. В случай на конфликт обаче планетата ще бъде изправена пред злополука, сравнима с рухването на Тунгуския астероид.

Според изчисленията на траекторията астероидът би могъл да падне в Тихия океан и да провокира вълна, която да унищожи голяма част от крайбрежните градове на Съединени американски щати, Япония, както и елементи от съветския Далечен изток.

Заплахата от конфликт с астероида е минимална, само че Нострадамус, който надали е разбирал разликата сред комета и астероид, предсказва, че през 2022 година на Земята ще пристигна третият Антихрист. Първият, съгласно пророка, е Наполеон, чиито имперски упоритости костват на Европа 2 милиона жертви. Вторият е Хитлер, който погуби живота на 50 милиона души.

Третият Антихрист, съгласно пророка, ще бъде някой си Мабус, човек от Изтока, който не е нито политик, нито цар. Съдейки по описанието той е терорист, който се стреми да задейства механизма на Третата международна война, която ще унищожи целия свят.

Нострадамус твърди, че Мабус ще пристигна от Изтока или Африка и ще разполага с огромни ресурси от оръжия за всеобщо заличаване и отровни газове.

Нострадамус е предсказал:

Сблъсъкът на царете ще затъмни погледа. Никой няма да види идването на Мабус.

Мабус скоро ще почине, а по-късно ще настъпи чудовищна борба измежду хората и животните.

Тогава възмездието ще пристигна от стотици ръце.

Жажда и апетит при прекосяването на кометата.

Съдбовното знамение на Нострадамус може да се пояснява в смисъл, че в миг, когато водачите на страните се карат, терорист ще се появи скрито и ще се опита да завземе властта в годината, в която минава кометата. Възможно е това да е метеоритът 2022 SE37.

Възможно е Нострадамус да е имал поради под Мабус терориста Осама бин Ладен, който умира на 2 май 2011 година, в годината на кометата Еленин, което значи, че пророкът е сбъркал с 10 години.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР