Легендарният промоутър Боб Арън сподели, че би било "лудост, глупаво

...
Легендарният промоутър Боб Арън сподели, че би било "лудост, глупаво
Коментари Харесай

Промоутърът на Пулев: Джошуа може никога вече да не бъде същият

Легендарният промоутър Боб Арън показа, че би било "лудост, неуместно и най-тъпото нещо " от страна на детронирания международен първенец Антъни Джошуа да търси реванш против Анди Руис, откакто преди броени дни сензационно бе надвит от мексиканеца.

Именно бърз реванш е това, което всички чакат и за което мигновено заприказва промоутърът на Джошуа Еди Хърн.

Арън, който е промоутър на Кубрат Пулев, не скри своята изненада от случилото се в "Медисън Скуеър Гардън ". "Не бих го планувал ", сподели Аръм, който е провел няколко от мачовете на Руис. "Анди е много добър боксьор. Той има бързи ръце и скоростни крайници. Но няма никакъв удар. "

"Той е бил с доста хора, които не могат да кажат думата пердах и ги е побеждавал, само че той не можеше да ги нокаутира. Фактът, че нокаутира боксьор като Джошуа, който съм виждал по малкия екран и онлайн против Джоузеф Паркър, ме шокира. "

"Анди Руис е прелестен човек, само че не е Владимир Кличко. Ако Джошуа успее да оцелее против Кличко, който може да удря, и да го нокаутира, по какъв начин по дяволите Руис го победи? Освен в случай че не беше Джошуа на кръга. Това е нещо, което може да се случи. Може би не е тренираш достатчъно. Може би е имал травма. Когато се случи нещо такова, може в никакъв случай повече да не е този Джошуа. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР