Легендарният промоутър Боб Аръм изпрати видеосъбощение по време на официалната

...
Легендарният промоутър Боб Аръм изпрати видеосъбощение по време на официалната
Коментари Харесай

Боб Аръм: С Фюри вече коментирахме евентуален двубой с Пулев


Легендарният промоутър Боб Аръм изпрати видеосъбощение по време на формалната конференция на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа. Тъй като неотдавна отпразнува 89-ия си рожден ден и е основан в Съединени американски щати, той не можа да пътува, с цел да участва онлайн на огромната борба на 12 декември.

50+ years as a one-of-a-kind leader in the game, supporting and promoting its biggest names to this day.

Happy 89th Birthday to
— Top Rank Boxing (@trboxing)
“Кубрат Пулев е същински жилест войник. Искахме да промотираме неговите борби в Съединени американски щати, тъй като беше формален кандидат на IBF. Успя да си обезпечи борбата с Джошуа. Пулев прекара доста сериозна подготовка в Германия и се сложи в най-хубавата форма в кариерата си. Пулев е огромен и жилест войник, тъй че нямам подозрение, че ще победи Джошуа и ще го нокаутира.

Надявам се да победи, това ще бъде добре и за мен, аз му поисквам триумф, тъй като го опознах и се привързах към него. Знам, че Тайсън Фюри няма самообладание да се бие с Джошуа, само че към този момент планираме да надигнем Фюри против други бойци. Тайсън е склонен с мен, че Кубрат има огромен късмет да надвие Джошуа. Както и да се развие борбата, ще бъде доста занимателна за всички и ще си коства парите на всички фенове”, сподели Аръм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР