Легендарният пикап RAM 1500 може да разчита не само на

...
Легендарният пикап RAM 1500 може да разчита не само на
Коментари Харесай

Пикап на ток

Легендарният пикап RAM 1500 може да разчита освен на лакоми бензинови мотори с огромна кубатура и доста цилиндри. Още през идната година моделът ще излезе с електрическо задвижване и ще продължи да прави тежката работа на щатските фермери и земеделци, без да отделя нездравословни субстанции в атмосферата, заяви " Труд бг ".

Концептът RAM 1500 Revolution BEV разкрива какво може да се чака от бъдещия електрически сериен пикап. Вратите се отварят срещуположно, а неналичието на колона сред тях дава опция за още по-удобно качване и слизане. Кабината е удължена и получава трети ред сгъваеми седалки. Под предния похлупак има товарно поделение. Проходен отвор разрешава превозването на предмети с дължина до 5,5 м. Задната врата се задвижва електрически и е разграничена по средата.

На бърза станция с 800-волтов непрекъснат ток до 350 вата единствено за 10 минути пикапът може да акумулира сила за изминаване на 100 благи (160 км). Батерията е интегрирана в шасито, а въздушното окачване подсигурява проходимост и комфорт. За по-лесно слизане и качване каросерията се снижава след паркиране. В големите калници се въртят великански колела с 24-инчови джанти, върху които са инсталирани офроуд гуми с диаметър на външния борд 35 инча. Подробности за мощността на задвижването към този момент липсват, чака се серийният модел да има два електрически мотора.

Внушителният външен тип е емфатичен със светещо лого RAM на решетката и доста ефектни предни и задни светлини.

Външните огледала са сменени с камери. Интериорът е напълно цифров. На централната подпора са инсталирани два огромни екрана с диагонал до 71 см. Долният екран е преносим и може да се употребява като работен таблет.

Пред лидера е конфигуриран Head-up екран, който демонстрира изображения с добавена действителност. Софтуерът предлага персонален помощник на лидера, който помни неговите желания за настройки на автомобила, температура, направления и т. н. Гласовите команди са толкоз разширени, че включват и функционалност, при която пикапът може постепенно да следва лидера, когато той върви пред него.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР