Легендарният Ориент Eкспрес, пътуващ по маршрута Париж - Истанбул, пристигна

...
Легендарният Ориент Eкспрес, пътуващ по маршрута Париж - Истанбул, пристигна
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 30 август

Легендарният " Ориент Eкспрес ", пътуващ по маршрута Париж - Истанбул, дойде във Варна към 17.40 ч. Стотици варненци и посетители на града пристигнаха на жп гарата в морската столица, с цел да видят и да се снимат с най-известния трен в света. По традиция пасажерите бяха приветствани с питка и сол.

Актуални фотоси, показващи плачевното положение на постройката на Инфекциозната клиника във Варна, станаха мотив за оживена полемика в обществените мрежи, научи Moreto.net. Под фрагментите, споделени в разнообразни групи, има десетки мнения, в които родители изричат отвращение от базата и изискванията в лечебното заведение

Действащите джамии във Варна са три. Две от тях са с богата над 100-годишна история. Това са „ Азизие “ на ул. „ Ангел Георгиев “ 31 и „ Хайрие “ на ъгъла сред улиците „ Дунав “ и „ Цариброд “. Третата „ Сесемес “ е по-нова и се намира в „ Аспарухово “.

Въпросът за удълбочването на каналите на Варненското езеро образец за една от знаковите неправди в стопанската система на България. Това разяснява пред медии във Варна някогашният министър на нововъведенията и растежа от „ Продължаваме промяната “ Даниел Лорер.

" Спартан " хвърча до Варна за донорска задача (снимки)

Дежурен екипаж на аероплан C-27J Spartan от 16-а авиационна база беше задействан на 30 август вечерта със задача да транспортира медицински екип от УМБАЛ „ Александровска “ при основана донорска обстановка за органна трансплантация. Самолетът излетя в 21.10 ч. и кацна на летище Варна в 21.59 ч. В 03.54 ч. същата вечер самолетът се приземи назад на летище София, като задачата по превозването на медицинския екип беше изпълнена сполучливо.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР