Легендарният Нориаки Касай ще трябва да пропусне предстоящия силен турнир

...
Легендарният Нориаки Касай ще трябва да пропусне предстоящия силен турнир
Коментари Харесай

За първи път от 27 години без Нориаки Касай на Четирите шанци


Легендарният Нориаки Касай ще би трябвало да пропусне идния мощен шампионат “Четирите шанци”. Това към този момент е публично доказано, само че и до момента през сезона в Световната купа почитателите чакаха сходно развиване.

47-годишният японец съумя единствено два пъти да премине квалификациите в миналите четири кръга от Семеен кодекс, като и в двата случая остана отвън топ 30 с класирания на 45-а и 33-а позиция. Така резултатите му бледнеят пред останалите членове на японския състав.

Таку Такеучи и Кейчи Сато ще получат късмет да се показват на равнище в “Четирите шанци” поради положителните си изяви в Континенталната купа. Другите членове на състава на Япония са защитаващият купата си от предходната година в Световната купа Рьою Кобаяши, Дайки Ито, Юнширо Кобаяши, Юкия Сато и Наоки Накамура.

Касай ще остане с 27 участния в “Четирите шанци”, откакто дебютира през сезон 1989/90, а в този момент ще пропусне надпреварите за първи път от 1992/93.

" Четирите шанци " ще се организира сред 28 декември 2019-а и 6 януари 2020 година. Спирките са Оберсдорф, Гармиш-Партенкирхен (Германия), Инсбрук и Бишофсхофен (Австрия).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР