Легендарният, но и изпаднал в немилост носител на 14 “мейджър”

...
Легендарният, но и изпаднал в немилост носител на 14 “мейджър”
Коментари Харесай

Тайгър Уудс призна: Може никога да не играя отново голф

Легендарният, само че и изпаднал в недружелюбност притежател на 14 “мейджър” голф трофеи Тайгър Уудс призна, че може в никакъв случай да не възобнови професионалната си кариера. Както е известно, американската звезда сега се възвръща от следващата интервенция на гърба, на която се подложи през месец април.

“Определено мога да си показва сюжет, в който в никакъв случай не играя още веднъж голф. Но не преставам всеки ден да се практикувам с ударите. Тренирам шест дни седмично - тренажор, колоездене, плуване и повдигане на тежести два пъти на ден. Мускулите ми се възвръщат, само че не съм във форма за голф към момента. Това ще отнеме много време”, разяснява Уудс пред кореспонденти.

Tiger Woods, a fourteen-time major winner, says he may never return to competitive golf.

Read more: https://t.co/7dBfAveJww pic.twitter.com/thzffIyKNV
— BBC Sport (@BBCSport) September 27, 2017
Уудс взе участие в три шампионата този сезон, преди да се откаже от конкуренцията в Дубай заради болки в гърба на 3 февруари, а през април още веднъж се подложи на интервенция. От 2015 година до момента поради разнообразни контузии 41-годишният Уудс (ще стане на 42 на 30 декември) е взел участие в единствено 15 шампионата, като пропусна целия сезон 2015/16.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР