Легендарният нидерландски нападател Марко ван Бастен нападна остро халфа на

...
Легендарният нидерландски нападател Марко ван Бастен нападна остро халфа на
Коментари Харесай

Ван Бастен с остра критика към халф на Ман Юн

Легендарният нидерландски нападател Марко ван Бастен атакува остро халфа на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек. Европейският първенец съобщи, че юношата на Аякс се е помислил за по-голям от клуба и е направил неточност, че е напуснал Нидерландия.

Миналото лято Ван де Беек мина в Манчестър Юнайтед от Аякс за сумата от 39 милиона евро, само че от този момент изигра едвам 16 дуела за „ алените дяволи “ във Висшата лига.

„ Той сподели страхотни качества в Аякс, само че доста от момчетата мислят, че са прекомерно положителни за тима и имат вяра, че ще съумеят в чужбина. За мен нидерландското състезание е на положително равнище. В тим като Аякс всеки ти оказва помощ доста, изключително, когато си младеж на клуба и знаеш по какъв начин се израства в сходен тим. Много постоянно виждаме играчи, които бързо си повярват и по-късно историята им в чужбина е по-различна. Ако искаш да отидеш в различен огромен клуб, би трябвало да си сигурен, че ще се представиш по метод, който чакат от теб. Феновете на дадения клуб да знаят - „ Той е един от нас и с него ще успеем “, съобщи Ван Бастен пред ZiggoSport.

Donny van de Beek is accused of thinking he's bigger than Ajax by Dutch legend Marco van Basten:
— MUFC News (@MUFCNewsApp)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР