Легендарният нападател Тиери Анри съобщи в социалните мрежи, че се

...
Легендарният нападател Тиери Анри съобщи в социалните мрежи, че се
Коментари Харесай

Анри се оттегли от треньорския пост на Монреал

Легендарният нападател Тиери Анри заяви в обществените мрежи, че се отдръпва от треньорския пост на Монреал, който взе участие в Мейджър лийг сокър. Той разкри, че взима това решение поради фамилни аргументи.

" С натежало сърце пиша това известие. Последната година беше извънредно сложна персонално за мен. Заради пандемията аз не бях кадърен да виждам децата си. За страдание, заради продължаващите ограничавания и обстоятелството, че ще би трябвало още веднъж да се преместим в Съединени американски щати най-малко за няколко месеца, обстановката няма да се промени. Раздялата е прекомерно огромен проблем за мен и моите деца. Следователно, с огромна горест би трябвало да взема решението да напусна Монреал.

— Thierry Henry (@ThierryHenry) Бих желал да благодаря на почитателите, играчите и на целия личен състав в този футболен клуб, който ме накара да се усещам толкоз добре приветстван. Също по този начин бих желал да благодаря на Кевин Гилмор, Оливие Ренар и, несъмнено, на цялото семейство Сапуто за това, че ми предоставиха тази прелестна опция. Заедно имахме невъзможна година и достигането до плейофите с този колектив беше прекарване, което в никакъв случай няма да не помни. Благодаря на всички, които бяха част от това пътешестване, и ви искам всичко най-хубаво в бъдеще ", написа Анри в своето изказване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР