Легендарният нападател Петър Жеков разкри рецептата си как може да

...
Легендарният нападател Петър Жеков разкри рецептата си как може да
Коментари Харесай

Петър Жеков разкри как ЦСКА ще стане шампион, в какви отношения е с Камбуров и докога Боби ще царува в БФС

Легендарният нападател Петър Жеков разкри рецептата си по какъв начин може да стане първенец и да прекъсне хегемонията на Лудогорец. Бившият голмайстор оцени като добра отминаващата 2021-а година и разкри какво си е споделил с Мартин Камбуров малко преди банкета на нападателя във връзка усъвършенствания връх за голове в елита.

" Изпращаме добра година. За идната остава да се завоюва шампионската купа. Отборът ще надгражда под управлението на Стойчо Младенов. Задължително ни трябват трима нови качествени футболисти - краен бранител, крило и нападател. Жорди Кайседо вкарва, само че единствено с глава. С Камбуров сме в отлични връзки. Той ме предложения на тържеството си, само че не съумях да участвам, защото съответства с рождения ден на моя наследник. Разговаряхме половин час. Жалко, че нещата в Берое се развиват по този метод ", разяснява Жещов.
свързани новини8254на 16.09.2021
" Познавам доста хора в Стара Загора и не мога да си обясня по какъв начин няма предприемач, който да желае да влага в този клуб. Но и в Берое няма на кого да се сърдят. Те бяха единственият тим, който се финансираше от страната и бе извънредно време това да завърши. Може да се търси отговорност и от футболния съюз ", добави той пред " Тема Спорт ".

" Той би трябвало да е надзорен орган, а не да служи само за ястие, пиянство и екскурзии по всички страни. Март месец младите ще ги издухат. И Боби, който не стопира да наглее, и Венци Стефанов, който познавам от над 50 години, още откогато беше бензинджия на пътя за Перник. Този тръгнал да дава умело мнение. Обяснява по какъв начин и Левски нямали пари, само че в случай че и на него му спрат кранчето и остане самичък, тимът му ще банкрутира ", разяснява още Жеков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР