Легендарният нападател на ЦСКА Стойчо Младенов беше представен като оперативен

...
Легендарният нападател на ЦСКА Стойчо Младенов беше представен като оперативен
Коментари Харесай

Стойчо Младенов ще бъде оперативен директор в ЦСКА 1948

Легендарният нападател на ЦСКА Стойчо Младенов беше показан като действен шеф на ФК ЦСКА 1948.

Младенов категорично акцентира, че всички спортно-технически решения за футболния клуб ще взема старши треньорът Любослав Пенев.

" Това е първата страница от новия живот на спорта. Приключих кариерата си на треньор, минавам в друга сфера. Надявам се с опита си да бъда потребен на клуба, с цел да реализира задачите си. Клуб, който е учреден от почитатели и митове на ЦСКА. Доволен съм, че влизам в ЦСКА, който е изпълнен с табели на ЦСКА ", сподели Младенов.

" С моя опит ще се опитам да бъда потребен във всяка сфера. Ново е за мен, ще ми би трябвало време да се ориентирам. Всеки е в правото си да показва неодобрение. Достатъчно съм зрял, с цел да преценява какво би трябвало да направя. Отивам в клуб, в който работят мои съотборници и митове на ЦСКА. Къде да отида в " Лудогорец ", в " Левски "? След като ме принудиха да напусна ЦСКА от " Българска войска " къде да отида? Отивам в тим, който има бъдеще и самото развиване на клуба в последните години го потвърждава ", добави още Младенов.

Той не знаел какъв брой е богат притежателят на клуба Цветомир Найденов, само че щял да взема най-малката заплата в кариерата си. 

" В тези повече от 3 месеца имах опция да се срещам с хората, които работят в клуба, със спонсорите и получих визия за този клуб. Говори се, че пристигам тук поради пари. Това е най-малката заплата, която съм получавал като играч или треньор. Наясно съм в какъв клуб влизам. Клуб с огромни упоритости и цели. Тези цели са постижими ", сподели още експертът.

Той бе запитан и за работата с Любослав Пенев. " Знаете, че с Любо Пенев е казус да бъдем в един клуб. Силни характери, обикновено е да има нещо, което да ни сплоти и това е ЦСКА. Работата ни ще бъде сполучлива. Спортно-техническата част има цялостни компетенции Любослав Пенев. Това е правото на всеки треньор да менажира футболния клуб, първия, втория, третия състав. С всичко останало ще се оправяме с Гьонов ", сподели още Младенов.

" Защо да не бъде на Българска войска на идващия мач. Нормално е да има реакция от крайни. Както получавам крайни СМС-и, по този начин и получавам такива с схващане. Трябва ли да назовем Гибона изменник, че беше в ЦСКА, или Наско Сираков, или който и да било. Тук съм, ще дам най-хубавото от себе си. Нека в идващия мач победи тимът, който е по-добър. Нормално е да има победа, еднакъв или загуба. Който е по-добър и има спортното благополучие неща да победи. Амбициите сме да сме развиваме. Ако предходната година сме били на едно място всяка година би трябвало да сме по-нагоре. Всички сме с характери на спечелили. Ние търсим във всеки един мач ", сподели още Младенов.

" Не е прелестно да има две ЦСКА-та, само че всичко зависи от нас. Аз желая да видя обединен ЦСКА. Феновете разграничени, легендите разграничени, ръководителите, които са много богати, отново разграничени. Не приказвам за обединяване, желая обединен ЦСКА. Има разделяне сред почитателите факт ли е? Факт е? Защо в Левски съумяха да се обединят. При нас продължава и се насърчава от разнообразни места. Разделяй и владей, това се прави. Самата история го демонстрира. Дали ще дойдат още червени митове? Божа работа. За страдание разделянето продължава, само че се надявам за прекъсне вечно. Никой не желае разделяне. Аз персонално бленувам за обединен ЦСКА ", съобщи още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР