Легендарният нападател на Левски Михаил Вълчев е останал доволен от

...
Легендарният нападател на Левски Михаил Вълчев е останал доволен от
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Не се случва често главният акционер да няма милиони

Легендарният нападател на Левски Михаил Вълчев е останал удовлетворен от края на драмата с акциите на клуба. Мажоритарният пакет към този момент е владеене на Наско Сираков, а съгласно Вълчев първата огромна цел пред голмайстор №1 на " сините " ще бъде да откри средства за съществуването на столичния гранд.

" Сираков е емблематична фигура. Дали съм удовлетворен - в този момент не мога да кажа - бъдещето ще покаже дали е било за добре, че той взима акциите. Би трябвало да си е направил сметка какво да прави, тъй като не се случва постоянно основният акционер да няма милиони. Доколкото знам, Сираков няма милиони и не може да устоя клуба. Задълженията са много и ще бъде значимо кой ще стои зад Сираков ", разкрива той.

" Първото, което би трябвало да направи, е да откри пари. Иначе мисля, че ще се занимава и със спортно-техническата част - нямам доверие, когато той е началник, да има различен състезателен шеф. Затова мисля, че Сираков ще бъде близо до тима. Ако приказваме за работа с футболистите, първото нещо, което би трябвало да направи е да ги сплоти. Ако го направи, нещата ще потръгнат, тъй като в Левски има футболисти с качества. Сега не е времето за чистки и нямам доверие Сираков да почне с нея незабавно ", продължава Вълчев.

" Мъри Стоилов няма да се съгласи да се върне скоро. След това, което реализира, той още се надява по-силен тим от Левски да го предложения. А не мисля, че от през днешния ден проблемите в клуба, в това число и финансовите, ще свършат. А до момента в който ги има, Мъри няма да желае да се върне ", сподели още 63-годишният някогашен стрелец.

" Меридиан мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР