Легендарният нападател и бивш треньор на Левски - Михаил Вълчев

...
Легендарният нападател и бивш треньор на Левски - Михаил Вълчев
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Вина за гола на ЦСКА имат Митрев и защитниците пред него

Легендарният нападател и някогашен треньор на Левски - Михаил Вълчев направи обширен разбор на " синьото " показване в дербито против ЦСКА, изгубено с минималното 0:1.

" След мач на подобен терен мъчно могат да се създадат някакви точни спортно-технически оценки на играчите. Левски бе по-добрият тим през първото полувреме. Направи няколко офанзиви, до момента в който през втората част функциите се смениха и ЦСКА заигра по-силно. Опитваха се да си подават, да сътворят нещо и в последна сметка им се получи ".

 Холмай Ейолфсон се причисли към националния тим на Исландия
Холмар към този момент е в страната на неограничените благоприятни условия

Националният тим на Исландия ще изиграе две контроли в Съединени американски щати

" Сините " единствено изритваха топката напред и тя ставаше лесна плячка за противниковата отбрана. Като цяло мачът бе от малко малко равносилен, като нехайство от страна на сините докара до гол в тяхната врата. Може би за попадението виновност има и вратарят - можеше да е по-напред в обстановката, само че главната тежест за пропуща би трябвало да падне върху бранителите. Те разрешиха топката да доближи до Каранга, който даже от повторенията не се схваща по какъв начин вкара. От Левски положителни думи заслужава Иван Горанов. Той бе над всички. Още след първите пролетни кръгове споделих, че стои по-добре от Афонсо Фигейредо ".

" Трябва да бъде маркирано представянето на Тиам, само че единствено в отбранителен проект. Той лиши доста топки, някои с цената на нарушаване. Влиза твърдичко, не си поплюва. С оглед на терена може би бе по-добре да стартира Васил Панайотов вместо Филипе Нашименто. Васко е по-силов състезател, повече тича и се бори, а срещата изискваше тъкмо това, тъй като теренът бе тежък. Панайотов щеше да стои по-добре на терена от португалеца ".

 Нелуц Рошу с обръщение към почитателите на Левски
Недолюбван от Делио Роси вдъхва кураж на левскарите

" Бъдете положителни и останете мощни ", написа Нелуц Рошу

" В предни позиции Станислав Костов несъмнено игра по-силно от Буш. Загърби добре няколко топки, опита един-два паса, излезе на обстановка. Като цяло не направи нещо значително, само че Буш напълно нищо не стори ", съобщи Вълчев пред " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР