Легендарният мениджър на Арсенал Арсен Венгер е категоричен, че няма

...
Легендарният мениджър на Арсенал Арсен Венгер е категоричен, че няма
Коментари Харесай

Венгер: Не бих се върнал в Арсенал

Легендарният управител на Арсенал Арсен Венгер е безапелационен, че няма да се върне в клуба под каквато и да е форма.

" Дали бих се завърнал на " Емиратс "? Винаги съм си казвал, че ще напусна Арсенал напълно. Такова решение взех. Водих тима в 1235 мача. Имал съм и положителни, и неприятни моменти там, само че постоянно сме се опитвали да пазиме клубните полезности. Мисля, че успяхме да го сторим. Да, беше наслаждение да видя по какъв начин Ливърпул губи (от Уотфорд с 0:3 - б.р.). Винаги ни харесва да бъдем единствените с обещано достижение. Те в действителност можеха да извървят целия път. Но това демонстрира, че е мъчно да повториш непобедимата акция. Както и да е, в същия ден получих голям брой известия от почитатели на Арсенал.

Arsene Wenger admits he was 'satisfied' to see Liverpool lose their unbeaten streak against Watford pic.twitter.com/iLOYKBtPgk
— The Arsenal Review (@thearsreview) May 23, 2020
Бих ли се върнал на треньорската пейка? В момента съм предан на работата ми във ФИФА, която е виновна за 211 федерации и огромният проблем е ефикасността й. Не споделям, че не ми липсва да се състезавам, само че се пробвам да съм сполучлив в тази област ", съобщи Венгер пред beIN SPORTS.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР