Легендарният лекоатлет Юсейн Болт обяви, че мечтата му да играе

...
Легендарният лекоатлет Юсейн Болт обяви, че мечтата му да играе
Коментари Харесай

Юсейн Болт обяви, че мечтата му да играе футбол ще остане нереализирана

Легендарният лекоатлет Юсейн Болт разгласи, че фантазията му да играе футбол на професионално ниво ще остане неосъществена. След експериментален интервал в няколко клуба ямаецът дефинитивно се отдръпва от спорта.

Божествен на пистата, неосъществим за съперниците. Осемкратният олимпийски първенец в спринта се отдръпна от леката атлетика през 2017-а. С футбола обаче обстановката надалеч не беше толкоз славна. Болт изкара предварителен интервал в норвежкия Стрьомгодсет, тренира даже с немския исполин Борусия Дортмунд. За последно беше в далечна Австралия, където с локалния Сентрал Коуст Маринърс означи два гола в другарска среща.

Скромният отбор обаче не съумя да задоволи финансовите условия на ямаеца и той напусна клуба през ноември предходната година. По сходни аргументи Болт отхвърли офертата и на малтийския Валета. И по този начин неособено продължителният футболен път на иконата в леката атлетика завършва публично през днешния ден. Самият Болт призна, че оттук-нататък ще се концентрира върху комерсиалните си желания и в бъдеще ще гради известност на предприемач.
 Юсеин Болт ще играе за легендите на Манчестър Юнайтед Юсеин Болт ще играе за легендите на Манчестър Юнайтед
Юсеин Болт ще играе за Манчестър Юнайтед. Това ще стане, в случай че той се излекува от травмата, която получи на последното надпревари в кариерата си на Св...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР