Легендарният куотърбек Том Брейди ще изчака до следващия сезон през

...
Легендарният куотърбек Том Брейди ще изчака до следващия сезон през
Коментари Харесай

Том Брейди отложи старта на кариерата си като телевизионен анализатор за догодина

Легендарният куотърбек Том Брейди ще изчака до идващия сезон през 2024 година в Националната футболна лига (НФЛ), с цел да стартира новата си кариера като ефирен анализатор в медийния колос Фокс Спортс.

Седемкратният първенец в Супербоул приключи спортната си кариера предходната седмица след 23-години по терените с Ню Инглънд Пейтриътс и Тампа Бей Бъкъниърс.

Брейди подписа 10-годишен контракт да стане водещ анализатор на Фокс Спортс предишния май, откакто се отдръпна от играта, като съгласно информации контрактът е на стойност 375 милиона $.

Въпреки че спря с американския футбол, 45-годишният състезател няма да взе участие в  отразяването на идващия сезон, защото има намерение да си даде време за подготовка за новото занятие.

" Искам да бъда добър в това, което върша “, сподели Брейди пред Фокс Спортс 1.

" Миналата седмица разговарях с управлението на малкия екран, което ми разреши да стартира новата работа през есента на 2024 година. Ще отделя известно време, с цел да се науча в действителност, да стана страховит в това, което желая да върша и да се уверя, че не бързам с нищо. Необходимо ми е известно време за учене, развиване и правене на тактика и подготовката за работата ми в ефир ", добави Брейди.

" Обичах времето си във футбола. Това е безусловно невероятна обич в живота ми. Трудно е да се вземат такива решения за отказването ми, само че сигурно е верният миг ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР