Легендарният коментатор Клайв Тилдесли казва, че на тези, които работят,

...
Легендарният коментатор Клайв Тилдесли казва, че на тези, които работят,
Коментари Харесай

Клайв Тилдесли настоява, че футболните коментатори трябва да имат право да използват забранена дума

Легендарният коментатор Клайв Тилдесли споделя, че на тези, които работят, би трябвало да бъде разрешено да споделят „ по дяволите “ – когато мотивът го изисква.

„ Понякога това е единствената дума, която ще свърши работа “, сподели Тайлдесли в подкаста на Football Authorities. 69-годишният състезател ще знае по-добре от множеството, които се любуваха на кариера, наближаваща 40-ата си година.

Тилдесли беше Старши футболен коментатор на ITV от 1998 година до 2020 година и управляващ напъните на телевизионния оператор за пет Световни шампионати и пет Европейски шампионати, който беше гласът на поредицата FIFA на EA Sports повече от десетилетие, напусна ITV, когато Сам Матерфейс беше назначен за старши коментатор в. мястото му, само че продължи кариерата си с CBS Sports и Amazon Prime.

Ветеран от 17 финала на Шампионска лига, Tyldesley все пак има вяра, че смисъла на някои моменти би могло да бъде нараснало, в случай че ни беше разрешено да използваме очевиден език за неговия репертоар. Въпреки това привил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР