Легендарният колежански баскетболен телевизионен оператор Дик Витале отхвърли подкрепата си,

...
Легендарният колежански баскетболен телевизионен оператор Дик Витале отхвърли подкрепата си,
Коментари Харесай

Дик Витале влиза в дебата за Кейтлин Кларк, след като анализаторът на ESPN удвои мнението си за горещо мнение

Легендарният колежански баскетболен ефирен оператор Дик Витале отхвърли поддръжката си, откакто анализаторът на ESPN Джей Уилямс неотдавна удвои мнението си за своето спорно мнение, че Кларк не може да се смята за " най-великите " без национално състезание.

Дебатът към женския колежански баскетбол претърпя поврат, когато Уилямс сподели по-рано този месец, че към момента няма да я счита за една от великите за всички времена, тъй като тя към момента не е претендирала за купа.

Кейтлин Кларк от Hawkeyes чества, откакто счупи върха за всички времена на NCAA за дами по време на мача на Michigan Wolverines в Carver-Hawkeye Arena на 15 февруари 2024 година в Айова Сити. (Matthew Holst/Getty Images) )

" Мисля, че методът, по който тя играе, пица, е, че тя е може би най-резултатният голмайстор, който баскетболът в миналото е виждал ", сподели той на 17 февруари посредством USA Today. „ Не искам... да кажа, че тя към момента е страхотна. “

Коментарите му пристигнаха единствено дни откакто Кларк стана

Миналата седмица Уилямс удвои удара си по време на излъчването на мача LSU-Кентъки в сряда.

„ Говорихме за „ най-великите “ и в изявлението ми говорихме за GOATs “, сподели Уилямс. „ За мен си споделям, искаш ли да си GOAT? Добре. Има равнища на великолепие. Трябва да спечелиш шампионати, с цел да бъдеш GOATs. 

Джей Уилямс от ESPN излъчва мач сред Gonzaga Bulldogs и USC Trojans по време на Legends of Basketball Las Vegas Invitational в MGM Grand Garden Arena на 2 декември 2023 година (Итън Милър/Гети изображения)

„ Така че, когато хората желаят да я облекат като най-великата от (за всички времена), аз си споделям: „ Нека да забавим. “ Гледала съм Даяна Таурази. Виждал съм Бреана Стюарт. И можеш да седиш там и да ми казваш през целия ден: „ Е, тя е играла с други страхотни играчи. “ Добре, ужасно. Шампионати — по този начин измерваме величието като цяло. “

Но някои не са съгласни с това разбиране – в това число един от най-емблематичните гласове на колежанския баскетбол. 

Аналитикът от ESPN Дик Витале се включи в дебата за Кейтлин Кларк от Айова. (Ed Zurga/Getty Images)

„ Вижте, аз УВАЖАВАМ мнението на другите, само че не мисля, че е ЧЕСТНО да отстранявам някой, който не печели шампионат “, написа Витале на X Понеделник вечер. „ Шампионатите [са] извоювани от мощни надарени ОТБОРИ. “ 

Кларк продължава да усъвършенства върха си за NCAA кариера, до момента в който се приготвя за неделния мач против Охайо Стейт, който може евентуално да бъде нейният финален мач от постоянния сезон вкъщи. 

Райън Гайдос от Fox News способства за този отчет. 

Следвайте Fox News Digital's и се абонирайте за.

Паулина Дедай е за Fox News Digital.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР