Легендарният капитан на и един от любимците на феновете -

...
Легендарният капитан на и един от любимците на феновете -
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Мачовете между ЦСКА и Левски са специални и ще си останат дербито на България

Легендарният капитан на и един от любимците на почитателите - Тодор Янчев, приказва пред Sportal.bg преди финала на в неделя. Той показа, че чака тимът от стадион " Българска войска " да продължи положителната си серия против и да грабне трофея.

Янчев взима присъединяване в последния край сред " червени " и " сини " през 2005 година, извоюван от отбора на Станимир Стоилов с 2:1, като получава червен картон при започване на второто полувреме.
 Тодор Янчев
" Спомням си, че към този момент бяхме станали първенци, само че загубихме този край. Бяхме постигнали главната си цел да спечелим купата, а във финала по този начин се стекоха събитията, че имахме 2 червени картона и в последна сметка загубихме мача.

Очаквам ЦСКА да победи в неделя. Отборът е в серия от позитивни резултати против Левски, тъй че чакам да продължим с позитивните резултати ", стартира някогашният капитан на " алените ".
 Вальо Илиев за идния край: В такива мачове няма любимец, скъпо е да зарадваш своите почитатели Вальо Илиев за идния край: В такива мачове няма любимец, скъпо е да зарадваш своите почитатели
" Моментното положение в никакъв случай не е играло роля в дерби мачовете. Имало е случаи, в които сме били по-добри, само че сме губили. При противника също е било по този начин, само че сме успявали да ги победим.

Всеки един състезател е експерт и не е нужно да го мотивираш - това е край. Няма нищо по-хубаво от това да играеш финали. Тези мачове са един път в годината. Има футболисти, на които не им се случва даже през цялата кариера. Финалите са специфични мачове, за които всеки един футболист би трябвало да се настрои самичък, а не да чака някой да го стимулира ", сподели още той.

Тодор Янчев е троент първенец, повторен притежател на Суперкупата и един път печели Купата на България с екипа на ЦСКА. Изиграл е редица значими мачове с " алената " фланелка, само че съгласно него дербито с Левски носи различен заряд.

" Това е безконечният противник, знаем какъв брой богата е историята на тези два клуба. Това състезание, което години наред се води сред ЦСКА и Левски, е от голямо значение за последователите. Тези мачове са специфични и ще си останат дербито на България ".

Доскорошният помощник-треньор на тима съжалява, че дружно със своя екип - Стойчо Младенов и Анатоли Нанков, няма да бъдат край тъчлинията, с цел да водят отбора.
 Стойчо Младенов, Тодор Янчев, Анатоли Нанков, Стойко Сакалиев
" Целта ни беше да стигнем финала и ненапълно я постигнахме, само че по този начин се стекоха събитията, че ще бъдем на трибуните. Това е част от футбола. Със сигурност нашето предпочитание беше да бъдем край тъчлинията и да водим тима. Гледаме напред и живот и здраве ще имаме други финали.
 Нанков: Съжаляваме, че няма да водим ЦСКА във финала против Левски Нанков: Съжаляваме, че няма да водим ЦСКА във финала против Левски
Феновете постоянно са били зад тима. Вярвам, че и този път ще бъде по този начин. Това е най-важното. Беше по-лесно, когато съм на терена, тъй като директно зависеха нещата от мен. Вече съм в профил и ще бъда на трибуните, с цел да поддържа тима с каквото мога. Надявам се ЦСКА да победи с Купата.
 ЦСКА - София, почитатели
Прогнозите в подобен мач са доста сложни. В последна сметка желая ЦСКА да победи, без значение с какъв резултат ", приключи Тодор Янчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР