Легендарният италиански вратар Джанлуиджи Буфон обяви, че в събота (19.05)

...
Легендарният италиански вратар Джанлуиджи Буфон обяви, че в събота (19.05)
Коментари Харесай

Буфон обяви раздялата си с Ювентус, но не и оттегляне от футбола

Легендарният италиански вратар Джанлуиджи Буфон разгласи, че в събота (19.05) ще изиграе последния си мач за Ювентус. Той обаче не удостовери, че счита да постави завършек на професионалната си кариера.
" В събота ще изиграя последния си мач за Ювентус. Да завърша това премеждие с два трофея, с поддръжката на президента Аниели и на всички " бианконери " е в действителност красиво. Моите правила постоянно са били честността, лоялността и битката с лицемерието ", съобщи Буфон на специфична конференция.
" До преди 15 дни изглеждаше несъмнено, че ще спра с футбола, само че преди няколко дни получих няколко забавни оферти както за роля на терена, по този начин и отвън него. В събота ще изиграя последния си мач с Ювентус и по-късно ще помисля умерено два-три дни, само че съм сигурен, че ще взема решението, което сърцето ми подсказва. Ако въпреки всичко взема решение да продължа на терена , то би трябвало да преценява дали имам задоволително мощ и точност, защото не желая да играя в по-ниски дивизии ", добави още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР