Легендарният испански тенисист коментира решението на австралийския съд да освободи

...
Легендарният испански тенисист коментира решението на австралийския съд да освободи
Коментари Харесай

Рафа Надал с първи коментар за "мачбола" на Джокович срещу Австралия

Легендарният испански тенисист разяснява решението на австралийския съд да освободи , което най-вероятно ще му разреши да пази купата си от Australian Open, извоювана през предходната година.
Пред " Más de Uno de Onda Cero " Надал съобщи в кръга на шегата, че е предпочитал Ноле да не взе участие в шампионата, само че акцентира, че справедливостта е спечелила:
" В чисто състезателен проект избрах Джокович да не е там, само че справедливостта спечелва и аз почитам решенията на съдията! ".
" В последна сметка това е спорт, доста ползи има към него и от икономическа, маргетингова позиция е доста по-добре, когато играят най-хубавите ", сподели Рафа и продължи:
" Струва ми се съвършено. В последна сметка е изцяло вярно. Справедливостта е това, което би трябвало да приказва в този случай и аз постоянно съм защитавал справедливостта във всички дела ".
" Стана огромен цирк към тази история, само че без значение дали мога или не мога да се съглася за някои неща с Джокович, съдията сподели, че има право да взе участие на Australian Open и в действителност това е най-справедливото решение ", приключи коментара си испанецът.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР