Легендарният голмайстор на Реал (Мадрид) Фернандо Мориентес пристига на 2

...
Легендарният голмайстор на Реал (Мадрид) Фернандо Мориентес пристига на 2
Коментари Харесай

Фернандо Мориентес идва в България

Легендарният голмайстор на Реал (Мадрид) Фернандо Мориентес идва на 2 септември на особено посещаване у нас по покана на Palms Bet, формален сътрудник на LALIGA за България. Триумфиралият на два пъти с шампионската купа на Испания нападател ще бъде в София, с цел да означи година от началото на ползотворното съдействие сред българския онлайн оператор и лигата, която провежда едно от най-вълнуващите шампионати в международен мащаб. Мориентес ще отдели време и ще се срещне персонално с всички свои почитатели, следили през годините изявите му на терена.

С последователите на „ кралския “ клуб пък емблематичният голмайстор от „ Сантяго Бернабеу “ ще изгледа онлайн дуела от 4-ия кръг на LALIGA сред тимовете на Реал (Мадрид) и Хетафе.

Домакин на събитието ще бъде клуб „ Black&White ”, част от комплекса „ Palms Royale Sofia ”, намиращ се на бул. „ Витоша “ 89. Организаторите приветстват с добре пристигнал всеки искащ да се допре до именития нападател, носил през годините екипите на Албасете, Реал (Сарагоса), Реал (Мадрид), Ливърпул, Валенсия и Олимпик (Марсилия).

Програмата с присъединяване на осъществилия 100 гола със „ свещената “ бяла фланелка нападател ще стартира в 16:00 часа. Освен наложителните фотоси с някогашния национал на Испания и множеството подписи, които ще раздаде, са планувани и още доста игри и изненади за всички посетители.

Линк към събитието с Фернандо Мориентес във Фейсбук:
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР