Легендарният футболист на България и Селтик Стилиян Петров даде съвети

...
Легендарният футболист на България и Селтик Стилиян Петров даде съвети
Коментари Харесай

Стилиян Петров даде ценни съвети на Селтик

Легендарният футболист на България и Селтик Стилиян Петров даде препоръки към управлението на шотландския клуб. " Детелините " сега са водени от Нийл Ленън, който обаче застана краткотрайно след напускането нa Брендън Роджърс, оповестява Блиц.

Според Стенли е доста значимо от Селтик да са наясно в най-скоро време кой ще поеме отбора, тъй като евротурнирите ще дойдат бързо. За поста на управител на Селтик се спрягат Дейвид Мойс, Рафа Бенитес, Славен Билич и даже Жозе Моуриньо. Говори се и за вид за оставане на Нийл Ленън като непрекъснат управител. 

" В Селтик би трябвало да вземат бързо решение. Трябва да имат явен проект и да знаят какво следва да създадат. Ясно е, че няколко значими играчи ще си тръгнат. Много въпроси ще дойдат скоро, а евротурнирите ще дойдат скоро откакто свърши сезона. Бързото решение ще даде утешение на почитателите и време на новия управител да стартира да работи по тима ", стартира Петров.

" Трудно е. Помня, когато Гордън Страхън пристигна на мястото на Мартин О`Нийл. Първата година беше сложна. Той направи по този начин, че да остана в клуба, а също така докара Накамура и Зуравски. И вторият сезон бяхме мощни, тъй като към този момент бяхме сработени - имаше явен проект ", добави Стилиян.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР